Vereniging

Wat kunnen wij betekenen voor uw vereniging ?

Een vereniging kan altijd wel extra inkomsten gebruiken zeker na deze moeilijke periode waarin vele verenigingen verplicht hun deuren moesten sluiten.

Een bingo is altijd een leuke bron van extra inkomsten voor uw vereniging, de organisatie hiervan kunnen wij volledig van u overnemen.

De organisatie, de materialen, de prijzen, de bezoekers, de reclame en de avond zelf wij kunnen alles voor u verzorgen.

Zowel voor de vaste bezoekers van uw vereniging en bezoekers van buitenaf wij doen ons best om een gevulde zaal te verzorgen.

De bingo kan op willekeurig welke avond georganiseerd worden en ook de zondagmiddag is een gewilde dag.

We kunnen deze in verschillende thema's verzorgen we staan bekend om onze originaliteit en gezelligheid.

We verzorgen onder andere de thema's Pasen, Valentijn, Erotisch, Kerst, Vakantie, Ibiza ,Drag Queens, Comedy, Blingo's deluxe, Swingo's met muziek en zijn ook bekend om onze High Tea bingo's.  Alles in overleg uiteraard en in samenwerking met uw vereniging.

 

 

Verhuur kantine

Ook zijn we altijd op zoek naar locatie's voor andere bijeenkomsten en feestjes. We krijgen regelmatig aanvragen voor personeelsuitjes, (kinder) verjaardagen, babyshowers of gender reveal party's.

Dus mocht uw kantine beschikbaar zijn voor verhuur dan horen we dat graag van u.

Als u contact met ons opneemt willen we in ieder geval weten hoe groot de kantine is,  aantal tafels en stoelen en de aanwezigheid van keuken en bar.

En uiteraard de beschikbare dagen en tijden, we zullen uw locatie dan graag opnemen in ons bestand.